Despre noi

 

Atunci cand a fost creata ADCA PROIECT, focusul principal era scaderea costurilor.

Noi am vazut ideea de ansamblu – calitate inalta, raspuns rapid si cost optimizat, toate acestea intr-un pachet integrat.

Aceasta este ceea ce credem noi in beneficiul clientilor.

Vezi cum abordăm realizarea unui proiect

Compania este condusa de Adrian Georgescu care are o experienta de 21 ani in instalatii electrice industriale, este verificator atestat pentru instalatii electrice si expert in instalatii de stingere, limitare si avertizare incendiu. Inainte de a incepe aceasta companie a lucrat tot in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor industriale. Cunoaste cerintele mediului de afaceri international avand studii academice in energetica si marketing. Este implicat in toate proiectele companiei pentru a furniza servicii optime clientilor.

Pentru atingerea obiectivelor noastre de performanta, in companie conlucreaza 20 de angajati si parteneri colaboratori. La baza serviciilor ADCA PROIECT sta mentalitatea de lucru orientata catre rezultat si satisfactia clientului. Venim cu idei inovative adaptate nevoilor specifice fiecarui proiect.

Instrumente

folosim softuri specializate de proiectare si calcul energetic

Suntem autorizaţi şi certificaţi

ADCA PROIECT detine si mentine un sistem de management integrat certificat, in conformitate cu ISO 9001

ADCA PROIECT detine Atestat ANRE pentru proIectarea instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune

ADCA PROIECT detine Certificat pentru Proiectarea Sistemelor si Instalatiilor de Limitare si Stingerea Incendiilor

ADCA PROIECT detine Certificat pentru Proiectarea Sistemelor si Instalatiilor de Semnalizare Alarmare si Alertare in caz de Incediu

ADCA PROIECT detine Autorizatie pentru executarea lucrarilor de proiectare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Ai un proiect şi nu ştii de unde să începi?