DESIGN INTERIOR

Bring your designer office fit-out project to life with Tétris.

Our teams design tailored projects that reflect your values

Cum lucrăm?

Avem convingerea că elementele de design interior aduc la viaţă orice proiect de amenajare.

Venim cu acele soluții de personalizare a unui spaţiu care reflectă ADN-ul brand-ului şi al culturii organizaționale, de la concept până la implementare. Si ținem întotdeauna cont de funcționalitate. Dezvoltăm concepte de amenajare şi comunicare la nivel ambiental care reflectă şi consolidează identitatea companiei. Conturăm spații care inspiră, care generează valoare şi încurajează inițiativa, care duc mai departe povestea brand-ului, reflectă filosofia acestuia şi identitatea construită în timp. Spații în care te poți simți ca acasa

Proiectele noastre de design interior

Ce este deisgnul interior?

Design-ul interior presupune, înainte de orice, înțelegerea culturii, valorilor şi găsirea unei soluții care le reflectă şi sprijină apartenența la identitatea locului. 

Culori, texturi, grafică, imagini, elemente de mobilier, signalistică, mesagistică, toate trebuie gândite şi potrivite în detaliu. Tinem cont de compartimentare, de limitările de spațiu şi buget şi, bineînțeles, de povestea pe care compania îşi doreste să o spună publicului extern şi intern. Avem specialiştii necesari care să răspundă tuturor acestor aşteptări.

BENEFICII

BENEFICIU
BENEFICIU
BENEFICIU
BENEFICIU

Get In Touch With Us To

Book a Free Specialist Meeting

Call us: +1 (234) 501 8607

Email us: info@intenax.net