Consultanta si proiectare instalatii electrice si automatizari industriale

Echipa

Compania este condusa de Adrian Georgescu care are o experienta de 12 ani in instalatii electrice industriale, este verificator atestat pentru instalatii electrice si expert in instalatii de stingere, limitare si avertizare incendiu. Inainte de a incepe aceasta companie a lucrat tot in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor industriale. Cunoaste cerintele mediului de afaceri international avand studii academice in energetica si marketing. Este implicat in toate proiectele companiei pentru a furniza servicii optime clientilor.

Atunci cand a fost creata ADCA PROIECT, focusul principal era scaderea costurilor. Noi am vazut idea de ansamblu. Calitate inalta, raspuns rapid si cost optimizat – toate acestea intr-un pachet integrat. Aceasta este ceea ce credem noi in beneficiul clientilor.

Pentru atingerea obiectivelor noastre de performanta, in companie conlucreaza 20 de angajati si parteneri colaboratori. La baza serviciilor ADCA PROIECT sta mentalitatea de lucru orientata catre rezultat si satisfactia clientului. Venim cu idei inovative adaptate nevoilor specifice fiecarui proiect.

Recomandari:

"Prin serviciile oferite urmarim rezultate de calitate si satisfactia clientului. Venim cu idei inovative adaptate fiecarui proiect"
"Suntem focusati atat pe furnizarea unor Servicii de Instalatii Electrice de calitate, cat si pe functionalitatea unui intreg concept, realizat in limitele bugetului estimat"